Tietoa sivustosta

Ruutunopeus.fi sisältö

Ruutunopeus.fi on tietotekniikan sivusto, josta löytyy oppaita ja artikkeleita tietokoneen ja pelien suorituskyvyn parantamisesta – WordPress sivujen nopeuttamiseen. Sivustolta löytyy livechat, josta voit kysyä apua mihin tahansa tietotekniseen ongelmaa. Foorumin Helppi osiosta voi myös kysyä apua, jossa muutkin foorumin käyttäjät voivat halutessaan osallistua auttamaan muita tiedoilla ja taidoillaan.

Foorumit

Sivustolta löytyy foorumit, joissa on mahdollisuus lähettää viestejä ja aloittaa viestiketjuja täysin anonyymisti. Viestiä lähettäessä tai ketjua tehdessä on pakko antaa käyttäjäniinimi ja sähköposti. Sähköposti osiota ei ole mahdollista tällä hetkellä poistaa, mutta voit kirjoittaa mitä tahansa esim. feikkimaili@kissakala.com, niin pääset pelkällä käyttäjänimellä keskustelemaan. Nämä tiedot eivät tallennu mihinkään. Rekisteröitymällä pääset tosin kasvattamaan Ruutunopeus rankkiasi. 😉

Sivuston ylläpitäjä

me

Moro, mun nimi on Miika ja oon 25-vuotias miehenalku Porvoosta. Opiskelen ensimmäistä vuotta tietojenkäsittelyä Hämeen ammattikorkeakoulussa. Haaveenani on ollut pitkään perustaa jonkinlainen ”yhteisö”, jossa voisin auttaa muita tietoteknisissä ongelmissa ja jakaa oppimaani tietoa sekä omia tietotekniikka-aiheisia pohdintojani.