Sähköpotkulaudan viritys

  (5 tuotearviota)

  10.00

  Sähköpotkulaudan viritys

  Valitse haluamasi vaihtoehdot. Kaikki vaihtoehdot ovat testattuja sadoilla sähköpotkulaudoilla, joilla on ajettu tuhansia kilometrejä viritysten kanssa. Ostamalla tuotteen saat ladattavan linkin selkeisiin ohjeisiin, joka sisältää teksti- sekä kuvalliset ohjeet ja sähköpostiin perässä linkin, josta voit ladata tiedoston, joka sisältää tarvittavat sähköpotkulaudan viritystiedostot.

  Tällä hetkellä tuotteemme kattaa Xiaomin mallit. Ninebot tulossa pian.

  Prosessi on helppo, mutta jos tulee mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia, saat niihin tukea ja lisää opastusta, että saadaan viritykset varmasti perille. Halutessasi, jos haluat myöhemmin kokeilla erilaisia asetuksia/palauttaa niitä, tämä kuuluu myös pakettiin.

  1. Valitse sähköpotkulautasi malli
  2. Alkuvauhti tarkoittaa sitä, paljonko täytyy olla vauhtia ennen kuin kaasu toimii. Tämä on normaalisti 5km/h, suosittelemme 3km/h. Halutessasi voit valita myös 0km/h.
  3. Valitse haluatko pitää perinteiset jarruvalot, eli valot, jotka vilkkuvat jarruttaessa sekä kaasun päästäessä. Vai haluatko pitää perinteisen vilkkuvan, mutta vilkutukset pois kaasun päästäessä. Auton jarruvalo TULOSSA PIAN Pro 2 ja 1S -malleihin.
  4. Lisäsimme ”yleisön pyynnöstä” vaihtoehtoja D-ajotilalle. Voit halutessasi pitää D-ajotilan rajoitettuna, eli vauhti ei nouse yli 20km/h.
  5.  KERS on automaattisesti Xiaomin malleissa päällä ja suosittelemme ehdottomasti ottamaan KERS:sin pois päältä. KERS jarruttaa automaattisesti kun päästät kaasun. Poistamalla KERS:sin, voit liukua pitkiä matkoja painamatta kaasua.
  Poista

  Kuvaus

  Haluatko virittää sähköpotkulautasi turvallisesti? Ostamalla tuotteen, saat haluamasi turvalliset viritykset sähköpotkulautaasi. Virityksiä on testattu sadoissa laudoissa, joilla on ajettu tuhansia kilometrejä hajottamatta niitä. Voit siis olla huoletta ja halutessasi saat viritykset hetkessä pois. Lue UKK (Usein kysytyt kysymykset) alapuolelta.

  Usein kysytyt kysymykset

  1. Maksiminopeus täyteen ladatulla sähköpotkulaudalla viritysten kanssa?  30-35 riippuen kuljettajan painosta ja valitsemistasi asetuksista.
  2. Vahingoittaako nämä moottoria tai akkua? – Ei vahingoita.
  3.  Miten saan alkuperäiset asetukset takaisin? – Ostamalla tuotteen, saat selvät ohjeen viritysten asentamiseen sekä palauttamiseen.
  4.  Kuluttaako tämä enemmän virtaa? Kyllä. Vähän kuin autossa, jos ajat kovempaa niin bensaakin kuluu enemmän. (Pakko ei ole ajaa täysiä)
  5. Lähteekö tästä sähköpotkulautani takuu? Ei. Saat normaalit asetukset laitettua hetkessä ja takuusi pysyy voimassa.
  6. Toimiiko iOS:illa? Valitettavasti tällä hetkellä ei. Pelkästään Android puhelimilla. Tarvittaessa voit lainata vaikka kaverisi puhelinta viritysten laittamiseen.
  7. Pystynkö käyttämään Mi Home -sovellusta prosessin jälkeen? Et, mutta kyseistä sovellusta ei olisi suositeltavaa muutenkaan käyttää. Tilalle löytyy parempia vaihtoehtoja. Linkit löydät tuotteen oston jälkeen ohjeista.

  Lisätiedot

  Sähköpotkulauta

  Xiaomi Pro 2, Xiaomi 1S, Xiaomi M365, Xiaomi Essential

  Alkuvauhti

  0, 3, 5

  Jarruvalo

  Alkuperäinen, Jarruvalo vain jarruttaessa, ei kaasua päästäessä

  D ajotila

  Rajoitettu, Rajoittamaton

  KERS

  Kyllä, Ei

  5 arviota tuotteelle Sähköpotkulaudan viritys

  1. Janne (varmistettu kirjoittaja)

   Ohjeet olivat selkeät ja koko prosessi kesti vain 5min, en ois ajatellut, että ois noinki yksinkertasta! Suosittelen

   sahkopotkulauta: Xiaomi Pro 2 x 1
  2. Anton (varmistettu kirjoittaja)

   No nyt kulkee!!!

   sahkopotkulauta: Xiaomi M365, jarruvalo: Jarruvalo vain jarruttaessa, ei kaasua päästäessä x 1
  3. Niko (varmistettu kirjoittaja)

   Xiaomi Pro 2 kulkee nyt rengas ilmassa 34km/h ja ajaessa 31km/h. Hetki meni tottua kiihtyvyyteen, lähtee sen verran äkäsesti. Ei jää enää tällänen isompi kuljettaja ylämäkiin!

   sahkopotkulauta: Xiaomi 1S x 1
  4. Emmi (varmistettu kirjoittaja)

   Selkeät ohjeet ja sain haluamani asetukset. Sähköpotkulauta menee nyt mukavan ripeästi. Kiitos! 🙂

   sahkopotkulauta: Xiaomi 1S x 1
  5. Leevi (varmistettu kirjoittaja)

   Koko homma olikin loppujen lopuksi aika yksinkertainen, ohjeilla meni kivuttomasti.

   sahkopotkulauta: Xiaomi M365, jarruvalo: Jarruvalo vain jarruttaessa, ei kaasua päästäessä x 1
  Lisää arvio

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Good quality.The product is firmly packed.Good service.Very well worth the money.Very fast delivery.