Sähköpotkulaudan viritys 2021

Haluatko sähköpotkulaudastasi nopeusrajoittimen pois ja lisätä tehoja turvallisesti, sähköpotkulautaa vahingoittamatta. Olet saapunut oikeaan paikkaan.

Halutko virittää sähköpotkulautasi turvallisesti? Ostamalle sähköpotkulaudan viritys-tuotteemme saat valita haluamasi viritykset sähköpotkulautaasi sekä kuvalliset ohjeet, josta kerrotaan selkeäesti vaihe vaiheelta, miten onnistut siinä.

Koko prosessi on nopea ja yksinkertainen sekä turvallinen. Jos kuitenkin tulee mitä tahansa ongelmia missään vaiheessa, jopa paljon myöhemmin, saat meiltä tukea laittamalla viestiä. Sähköpotkulaudan viritys-asetuksemme on testattu sadoilla eri sähköpotkulaudoilla, joilla on ajettu tuhansia kilometrejä viritysten kanssa ja todettu täysin turvallisiksi.

Miten virittää sähköpotkulauta?

Sähköpotkulaudan viritys tapahtuu niin, että tehdään CFW-tiedosto halutuilla parametreilla. CFW-tiedosto pakataan ZIP-tiedostoon ja tämä ”Flashataan” sähköpotkulaudalle, eli päällekirjoitetaan uudet parametrit vanhojen tilalle. Flashaamiseen käytämme Scooterhacking Utility -sovellusta. Parametreilla määritetään, mitä halutaan esim. nopeusrajoitin pois, alkuvauhdin tarvetta, jarrujen tehokkuutta, moottorijarrua, tehoja. Alapuolella havainnollistava kuva kohdasta, jossa voi muokkailla jarruja.

sähköpotkulaudan viritys säädöt
Sähköpotkulaudan viritys – Jarrut ovat myös tärkeä muistaa asettaa vastaamaan korkeampaa huippunopeutta

sähköpotkulaudan viritys


Sähköpotkulaudan viritys – Usein kysytyt kysymykset

Meneekö sähköpotkulautani rikki?

Ei mene. Virityksen on testattuja ja on tarpeeksi maltilliset, että ne eivät vahingoita esim. moottoria tai akkua.

Maksiminopeus viritysten jälkeen?

Maksiminopeus riippuu laudasta ja kuljettajan painosta. Xiaomi pro 2 -malli kulkee viritysten jälkeen n. 34km/h ja 1S n. 30km/h. Täytyy myös muistaa, että viritys ei tuo vain maksiminopeutta vaan nostaa myös kiihtyvyyttä ja vääntö reilusti.

Tyhjeneekö akku nopeammin?

Kyllä. Sama periaate kuin esim. autoa ajaessa, jos ajat kaasu pohjassa niin bensaa kuluu enemmän.

Loppuuko takuu?

Ei lopu. Tarvittaessa toimitamme sinulle alkuperäiset asetukset ja ohjeet laudan palauttamiseen, jos lautasi esim. hajoaa ja tarvitset takuuta.

Miten saan viritykseni?

Heti tuotteen oston jälkeen, saat sähköpostiisi linkin, josta voit ladata viritysohjeet. Tämän jälkeen saat sähköpostiin ZIP-tiedoston, joka sisältää CWF-tiedoston, jossa on valitsemasi parametrit eli virit. Termeistä sinun ei tarvitse tietää, seuraat vaan ohjeita.

Millä puhelimilla toimii?

Valitettavasti vain Android-puhelimilla. Jos et omista, tämän voi tehdä esim. lainaamalla kaverin puhelinta.

Sähköpotkulaudan viritys ja laki

Sähköpotkulauta saa kulkea maksimissaan 25km/h, että ne luokitellaan kevyiksi sähköajoneuvoiksi. Sähköpotkulauta, joka kulkee yli 25km/h ei kelpaa enää tieliikenteeseen ja siitä saa seuraa myös rangaistus, yleensä sakko.

Etkö omista vielä omaa sähköpotkulautaa? Lue juuri julkaistu sähköpotkulaudan osto-opas

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa